Handsker

Engangshandsker til lavrisiko opgaver som f.eks. rengøring, indkøb, buffeter, tankning af bil, frisører, malearbejde.

handsker
Produkter

Engangshandsker

I løbet af en hel dag kan vores hænder blive udsat for meget – for eksempel når vi handler ind, laver mad, tanker bilen eller spiser ude. Skal vi passe lidt bedre på os selv og vores hænder, er det derfor tit en god idé at bruge handsker til de daglige gøremål. Hos International Bag Industry har vi specialiseret os i at lave kvalitetssikrede plastikprodukter, herunder også engangshandsker, som vi forhandler til både små og store kunder. Overvejer du eller din virksomhed at bestille engangshandsker af plast, kan I dermed trygt købe dem hos os.

Engangshandsker til madlavning

Særligt under madlavning kan det være en rigtig god idé at bruge engangshandsker. For det første vil handskerne beskytte dem, der laver maden, mod at få for meget fugt, frugtsyre eller lignende direkte på huden. For det andet er handsker også et hygiejnisk valg, når man skal tage hensyn til dem, der senere skal spise maden.

Vores engangsplastikhandsker er onesize og kan dermed hurtigt tages af og på efter behov. I større køkkener og kantiner kan dette være en fordel, hvis madlavningen helst skal gå lidt stærkt, og personalet ofte skal skifte mellem at arbejde med forskellige madvarer.

Engangshandsker til håndtering af fødevarer

Flere og flere virksomheder er begyndt at indkøbe engangshandsker til deres personale og kunder. De seneste år er der kommet et øget fokus på god hygiejne, og vores engangshandsker er derfor allerede at finde på blandt andet tankstationer og hos buffetrestauranter.

Virksomheder, der tilbyder deres kunder engangshandsker, fremstår mere ansvarlige og hygiejnebevidste, og det kan derfor være værd at tænke over, om der er nogle steder i jeres virksomhed, hvor I har overset et behov for handsker.

Kontakt International Bag Industry, og hør mere

Ønsker du at høre mere om muligheden for at bestille smarte engangsplastikhandsker hos os, så kontakt os i dag, og hør mere. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Skal vi ringe dig op?

Udfyld og send formulare, så kontakter vi dig hurtigst muligt.