Hvem er vi

Se video
Bæredygtig produktion
50 års erfaring
Hurtig betjening
Kort leveringstid
Overholder indgående aftaler

International Bag Industry er en lille virksomhed som tænker og producerer stort

IBI er kendt for at være en lille virksomhed, der er fleksibel og som tænker i muligheder frem for begrænsninger. Siden 1972 har vi været frontløbere inden for vores område, og vores innovative tankegang har gjort os til en af Nordeuropas største leverandører af plastposer.

Hurtig betjening og kort leveringstid

Flere af virksomhedens omkring 20 ansatte har været ansat her i mere end 10 år. Det betyder, at vi ligger inde med stort knowhow og en ubetalelig kompetence, der er med til at skabe succes. Og så er vi yderst servicemindede. Vi er flinke og lydhøre mennesker, der kun ønsker, at kunden skal komme herfra med en god oplevelse.

Mød vores ansatte

Er du interesseret i at snakke med vores personale, så tøv ikke med at give os et kald.
Johnny Nielsen
Maria Sirotskaya
Salgsassistent
ms@ibi-as.dk
73514401
Lulu Sørensen

Kunden er altid velkommen til at kigge forbi

IBI’s kundeskare er stabil og bygger på langvarige og tillidsfulde relationer. Vi tror på, at det skyldes, at vi er fleksible og til at stole på. Alle kunder er til hver en tid velkomne til at kigge forbi vores kontor. Ofte kan der være usikkerhed omkring en specifik farve, så kom endelig forbi og få den godkendt, inden vi sender noget gennem trykmaskinerne.

Udfyld nedenstående formular, så vender vi retur hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe direkte
på tlf. 74 51 93 00

Cases

2021
2020