Engangs forklæder

400_601cdd6aaaee5
Produkter

Engangsforklæder

Forklæder

Forklædet som gør det nemmere og sjovere at have børnene med i køkkenet, male og lave eksperimenter.

400_601cdd6aaaee5
Produkter

Engangsforklæde fra International Bag Industry

Skal børnene lave konfekt i lange baner eller male med vandfarver på papir, kan det hurtigt løbe op i store mængder vasketøj. Samtidig virker det for de fleste som en dårlig idé at hive de fine hvide bomuldsforklæder frem fra skuffen, da disse sandsynligvis også vil ende i vasketøjskurven, når børnene først er færdige med deres projekt. Løsningen på det hele er dog helt simpel: engangsforklæder i plast.

Hos International Bag Industry producerer vi alverdens bæredygtige plastikprodukter – heriblandt forsendelsesposer, engangshandsker og nu også engangsforklæder. Forklæderne kommer i forskellige farver og størrelser og kan som nævnt bruges og smides ud med god samvittighed, da vi i vores produktion har fokus på bæredygtighed.

Plastforklæder til enhver situation

Selvom mange forbinder forklæder med at stå i køkkenet og lave mad, så kan de smarte engangsforklæder fra International Bag Industry bruges til meget mere end bare madlavning. Forklæderne er oplagte til mange forskellige aktiviteter – for eksempel til bagning, til at male, til at lave modellervoks eller endda til at have på i haven. Selvom forklæderne naturligvis ikke beskytter mod skrammer og rifter, vil de uden problemer fungere som et skjold mod farvestoffer, vand eller fedtpletter.

Brug engangsforklæder med god samvittighed

Udover at være praktiske så er engangsforklæderne faktisk også særdeles hygiejnevenlige. Skal mange børn i køkkenet på én gang, kan det hurtigt ende med, at der sidder madvarer over det hele, som kan komme til at gå ud over den gode køkkenhygiejne.

Med engangsforklæderne fra International Bag Industry forhindres det, at der kommer fedt og snavs ud over det hele – er forklædet beskidt, kan det nemt og hurtigt skiftes ud med et nyt. Samtidig kan de brugte forklæder smides direkte i skraldespanden fremfor i vasketøjskurven, hvor der er risiko for, at de smitter af på andre beklædningsgenstande. Fordi engangsforklæderne er produceret bæredygtigt og med fokus på miljø og nedbrydelighed, skal du desuden ikke have dårlig samvittighed over at bruge produkterne fra International Bag

Kontakt IBI i dag, hvis du vil høre mere

Har du spørgsmål til de praktikske engangsforklæder eller andre af de smarte plastikprodukter i vores sortiment? Så tøv ikke med at kontakte os enten over mail eller telefon. Hos International Bag Industry sidder vi altid klar til at rådgive dig om både køb, produktion og levering af vores mange produkter. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Skal vi ringe dig op?

Udfyld og send formulare, så kontakter vi dig hurtigst muligt.