Forsendelsesposer

blok
Produkter

Forsendelsesposer

Forsendelsesposer

Vi kan trykke fra kant til kant i alle formater, og vi foretager selv alle tryk tekniske justeringer og fremsender naturligvis korrektur, i form af print eller PDf-fil til godkendelse før endelig produktion.

IMG_0209
Produkter

Forsendelsesposer

Forsendelsesposer er en nem og praktisk måde at sende diverse produkter ud til sine kunder. For det første fylder de langt mindre end de traditionelle papkasser. Dermed vil virksomheder kunne spare plads på deres lager og i øvrigt ikke have brug for lige så mange transportbure til pakker. Forsendelsesposer kan bruges til at sende en lang række produkter, såsom tøj, tæpper, krydderier og lignende. Så længe produktet ikke tager skade af at blive bøjet, er forsendelsesposen et godt valg.

Forsendelsesposer med logo

En anden fordel ved forsendelsesposer, i modsætning til papkasser og kuverter, er, at de nemt og billigt kan designes, så de passer til lige netop din virksomheds stil. Hos International Bag Industry er vi eksperter i at fremstille forsendelsesposer med personlige tryk. Vi kan trykke på hele posen og sørger selvfølgelig for at sende et eksempel til korrektur, inden den endelige produktion går i gang.

I får altså mulighed for helt selv at bestemme, hvordan jeres forsendelsesposer med tryk skal se ud – og dermed imponere jeres kunder allerede fra det øjeblik, de modtager pakken.

Forsendelsesposer til tøj

Især i tøjbranchen har de virkelig taget forsendelsesposerne til sig, og langt størstedelen af tøj sendes i dag afsted i de smarte poser. Dette er da også med god grund. Forsendelsesposer af plast er enormt slidstærke, både brud- og rivsikre og selvfølgelig også vandafvisende. Dermed kan alle tøjvirksomheder være sikre på, at deres produkter når sikkert frem til kunden, når de afsender deres varer i forsendelsesposer.

Poserne er i øvrigt også et bæredygtigt valg, fordi de nemt kan bruges til eventuelt at sende tøj retur. Ved hjælp af en smart strip med lim, kan kunden uden problemer lukke posen til igen og sende den direkte tilbage til afsenderen uden brug af overflødigt pap eller tape.

Du løber aldrig tør

Hos International Bag Industry forstår vi, at vores erhvervskunder ofte har travlt og skal løbe stærkt for at imødekomme kundernes behov. Derfor tilbyder vi at levere et stort antal af forsendelsesposer ad gangen. Vores kvalitetstestede produkter produceres i Danmark, og vi har dermed kort leveringstid på vores forsendelsesposer. 

Har du spørgsmål til bestilling eller levering af forsendelsesposer hos International Bag Industry, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi har mange års erfaring med at fremstille og levere flotte og kvalitetssikrede forsendelsesposer til vores kunder og vil uden problemer kunne rådgive dig i løbet af processen. Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal vi ringe dig op?

Udfyld og send formulare, så kontakter vi dig hurtigst muligt.